Massage, tors-sön

För att boka en behandling, klicka på ”Boka spabehandling” så ser du samtliga behandlingar vi erbjuder. Vet du vilken behandling du är intresserad av, klicka då på ”BOKA” vid respektive behandling.

Samtliga behandlingar bokas och betalas via ett separat bokningssystem (BokaDirekt). 

Vänligen notera att enbart bokad behandling, ej ger tillträde till vår spaavdelning. 

Notera om du vill utnyttja ett presentkort eller EPASSI, så maila oss på info@skepparholmen.se, så hjälper vi dig med bokningen.

DAN_0940_v2b

Klassisk massage

25 min       595:-          BOKA
50 min       995:-          BOKA

Klassisk massage används i förebyggande syfte och mjukar upp stela och ömma muskler, samt ger en skön avslappnande känsla. Välj mellan 25 minuter där vi behandlar rygg, nacke och axlar eller 50 minuters helkroppsmassage. 

 

 

KF5 beskuren

HotStone-massage

45 min     995:-          BOKA

Vi utför massagen med hjälp av varma lavastenar från Hawaii. Utöver den stressmotverkande effekten, lindrar stenarna spänningar och återställer balansen i kroppen. Behandlingsmetoden föregås av en mjuk relaxmassage. 

KF4

Relaxmassage

25 min     595:-          BOKA
50 min     995:-          BOKA

Upplev en härligt avslappnande lättare flödesmassage. För dig som känner dig stressad och vill slappna av. Släpp fokus på alla måsten och låt kropp och sinne vila. En mjuk och avslappande behandling. 

Scalp

Nack- och skalpmassage

25 min     595:-       BOKA

Är du spänd, stressad eller vill du kanske bara bli ompysslad för en stund? Denna behandling är en skön och avkopplande massage av nacke, skalp och dekolletage. Behandlingen ger dig en avstressande känsla som hjälper dig till återhämtning och avslappning. Du känner dig omhändertagen i en rogivande atmosfär.

Ansiktsbehandlingar, tors-sön

För att boka en behandling, klicka på ”Boka spabehandling” så ser du samtliga behandlingar vi erbjuder. Vet du vilken behandling du är intresserad av, klicka då på ”BOKA” vid respektive behandling.

Samtliga behandlingar bokas och betalas via ett separat bokningssystem (BokaDirekt).

Vänligen notera att enbart bokad behandling, ej ger tillträde till vår spaavdelning. 

Notera om du vill utnyttja ett presentkort så maila oss på info@skepparholmen.se, så hjälper vi dig med bokningen.

Cream Application

Klassisk ansiktsbehandling

50 min     995:-        BOKA

En rengörande behandling för alla hudtyper. Behandlingen inleds med en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet, övriga orenheter avlägsnas med hjälp av ånga och klämning. Därefter ansas dina ögonbryn om du önskar. Vi ger en lyxig och avslappnande ansiktsmassage och lägger en ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov. Behandlingen avslutas med ett anpassat serum och en näringsrik kräm.

KF3

Ryggmassage & ansiktsbehandling

50 min     995:-        BOKA

En avstressande behandling som passar både män och kvinnor. Behandlingen inleds med en avslappnande ryggmassage, fortsätter med en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet. Därefter ges en stimulerande och ingående massage av ansikte, nacke och dekolletage. Efter en näringsrik ansiktsmask avslutas behandlingen med produkter anpassade för din hudtyp.

Sun Salute_Treatment (2)

Klassisk lyx

80 min     1195:-     BOKA

Behandlingen inleds med en djupgående rengöring samt peeling av ansiktet, övriga orenheter avlägsnas med hjälp av ånga och klämning. Dina fransar och ögonbryn färgas och brynen ansas. Vi ger en lyxig och avslappnande ansiktsmassage och lägger en ansiktsmask som är anpassad efter din huds behov. Behandlingen avslutas med ett anpassat serum och en näringsrik kräm.

Cleanse_Treatment

Ansiktsbehandling

25 min     595:-       BOKA

En kortare ansiktsbehandling som inleds med rengöring av ansiktet följt av en peeling, ansiktsmask och ansiktsmassage. Behandlingen avslutas med vårdande produkter anpassade för din hudtyp.

 

Hydrojet

Hydrojet vattenmassage

15 min     175:-          BOKA

Unna dig en skön och avkopplande massage med vatten, utan att bli blöt. Under behandlingen ligger du på en vattensäng och blir masserad av två vattenjetstrålar som följer samma mönster som klassisk massage gör. En konstant mild värme ger hela kroppen en härlig känsla av avslappning. 

 

 

Sun Salute_Treatment (2)

Spabehandling för barn 10-16 år

Gäller enbart under jullov, sportlov, påsklov, sommarlov och höstlov

Ryggmassage, 25 min, 495:-   BOKA
Njut av en skön och avkopplande rygg och nackmassage.

Ansiktsbehandling, 25 min, 495:-  BOKA
En härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin. 
I behandlingen ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hudtyp.

Ansiktsbehandling och ryggmassage, 50 min, 750:-  BOKA
Behandlingen inleds med en skön ryggmassage följt av en härlig ansiktsbehandling som lämnar huden återfuktad och fin.
I behandlingen ingår rengöring, mask och massage för ansiktet. Alla produkter anpassas efter hudtyp. 

Fot

Fotbehandling

25 min     595:-        BOKA

En skön behandling som lämnar dina fötter mjuka och fina. Behandlingen börjar med att en peelande fotspray appliceras samt att fötterna filas. Avslutningsvis ges en avkopplande massage av både fötter och underben. (Observera att detta ej är medicinsk fotvård.)

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01