Mat med kärlek & omtanke

Vi har öppet året runt och erbjuder allt från hotellfrukost, lunch, brunch och middag till små intima konserter med livemusik. En nyhet är Chef´s Table som blivit succé. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön! 

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Samuel2

Livemusik hos oss i sommar

28 & 29 juni
- Calle Nilsson

 

5 & 6 juli
- Erik Segerstedt & Tennessee Tears

 

12 & 13 juli
- Erik Segerstedt & Samuel Gajicki

 

19, 20, 26 & 27 juli
- Samuel Gajicki

 

2 & 3 augusti 
- Calle Nilsson

OI000053-01

Chef´s Table 16/9

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. 

Drop in

Boka din bröllopsfest hos oss

En vigsel med vacker inramning mellan hav & sjö. Välj att ha ditt arrangemang inom- eller utomhus. Du kan addera till en härlig spavistelse för dina gäster med eller utan övernattning. 

bread-ge261a46bd_1280

Frukost

En bra start på dagen är det viktigaste man kan få. Börja med en god frukost och njut av vacker utsikt över vattnet. Passa på att ta en promenad längs med vår fina udde, andas välgörande havsluft och få rosor på kind. 

Måndag 20 juni till torsdag 23 juni serverar vi frukost, kl. 07.00 – 10.00.

Från fredag 24 juni och till 13 augusti är det frukost kl. 08.00 – 10.00.

Bunch

Lunch

Under sommarperioden 24/6-30/6 erbjuder vi en sommarlunchmeny kl 11:30-14:00 i vår restaurang i huvudbyggnaden. Här finns möjlighet att beställa enklare rätter som Clubsandwich, toast, räksmörgås och sallad med varmrökt lax, örtstekt kyckling och haloumi. 

Vi har även Aquamarina öppet mån-sön 27/6-7/8 kl 11:00-17:00 för enklare rätter. Välkommen!

Under sommarperioden 24/6-13/8 serverar vi ingen brunch. Istället erbjuder vi sommarlunchmeny. Välkommen!

Krans i håret

Midsommarbuffé

Vi serverar midsommarbuffé på midsommarafton och på midsommardagen kl 17.00 – 22.00. Pris 560 kr per person. 

DSCF4881

Middag

I vår trevliga restaurang njuter du av en välkomponerad middagsmeny efter säsongens råvaror där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Kökschef Daniel Engellau med team önskar välkommen!

Under sommarperioden 20/6-14/8 erbjuder vi en sommarmiddag med grillat: Förrättsbuffé samt varmrätt bestående av ett val av huvudråvara (kött, kyckling, fisk eller vegetariskt) och tillbehör i form av sallader, såser och annat från en buffé. Serveras i restaurangen kl 17:00-22:00.

Vi har även en barmeny mellan kl 15.00-24.00.

På Midsommarafton & Midsommardagen dukar vi upp en traditionell Midsommarbuffé. Välkommen med din bordsbeställning! 

IMG_0115-Edit

Chef's Table

16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. Nästa tillfälle 16/9. 

BILD_3

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01