Mat med kärlek & omtanke

Vi har öppet året runt och erbjuder allt från hotellfrukost, lunch, brunch och middag till livemusik på uteserveringen. En nyhet är Chef´s Table som blivit succé. Under hösten har vi Dinnershows med Lisa Nilsson och Eric Gadd. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön! 

För bordsbeställning vänligen kontakta oss på 08-747 65 00 eller info@skepparholmen.se.

Eric Gadd press x

Dinnershow med Eric Gadd 15/10

Upplev en exklusiv konsert med Eric Gadd. Det blir en unik och nära kväll med mat och musik i toppklass. Under kvällen serveras en tvårättersmiddag signerad Daniel Engellau. Missa inte denna chans att få möta Sveriges okrönte soulkung i ett avskalat och personligt format. Kvällen startar kl.18:00 och avslutas ca 22:30. Välkommen! 

DSC00483

Julbord 30/11-24/12

Att samla vänner och kollegor till julbord är mycket uppskattat. Börja gärna upplevelsen med en båttur i den fina innerskärgården från stan ut till oss. Vi dukar upp ett traditionellt svenskt julbord. Passar bra både för det lilla och stora sällskapet.

Onsdag, torsdag & söndag 
695:- ink moms / 621:- ex moms. 

Fredag & lördag 
795:- ink moms / 710:- ex moms.

 

BILD_1

Nyårspaketet

Njut av årets sista timmar och starta upp det nya året med någon som betyder mycket för dig. Det blir en fin avslutning på året med spa, nyårssupé och musikunderhållning. Inled det nya året med en skön sovmorgon. Hjärtligt välkommen!

bread-ge261a46bd_1280

Frukost

En bra start på dagen är det viktigaste man kan få. Börja med en god frukost och njut av vacker utsikt över vattnet. Passa på att ta en promenad längs med vår fina udde, andas välgörande havsluft och få rosor på kind. 

Vi har vår frukostbuffé öppen vardagar kl 7:00-9:00 och helger kl 8:00-10:00.

Pris 125 kr per person. 

Välkommen!

Bunch

Lunch

Vi serverar lunchbuffé måndag till fredag. Den består av ett salladsbord med komponerade sallader med tillbehör, husmanskost, varm vegetarisk rätt, soppa, bröd, smör, måltidsdryck & kaffe. 175 kr per person. 

Se vår veckomeny nedan. Välkommen! 

Skepparholmen_017

Brunchbuffé - alltid på lördagar & söndagar

Brunchbuffén står uppdukad kl 11.30-14.00. Brunchbuffén är säsongsanpassad och varieras från helg till helg. Här finns bl a fräscha sallader, kycklingklubbor, äggröra, nybakt bröd, nygräddade våfflor med sylt etc. 

Pris 325 kr per person. (0-5 år kostnadsfritt, 6-12 år halva priset, från 13 år 325 kr). 

Välkommen med din bordsbeställning!

DSCF4881

Middag

I vår trevliga restaurang njuter du av en välkomponerad middagsmeny efter säsongens råvaror där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Vår restaurang är KRAV-märkt. Kökschef Daniel Engellau med team önskar välkommen!

Välkommen med din bordsbeställning! 

BILD_3

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01