Mat med kärlek & omtanke
Vi har öppet året runt och erbjuder allt från hotellfrukost, lunch, brunch och middag till livemusik på uteserveringen. Varmt välkommen till vår restaurang med panoramavy över Saltsjön!

Chef's Table 31/3
Vi bjuder in till Chef´s table signerat Martina Pistolesi och Eric Blomquist. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.
En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag.
Pris för middagen: 2490:- per person ink vinpaket.

KRAV-märkt restaurang
KRAV har i år skärpt kriterierna för sin miljömärkning. Därför är vi extra glada och stolta över att vi lever upp även till detta och att vår restaurang fortsatt är KRAV-märkt. Minst 20% av all den mat och dryck vi serverar är ekologisk och av dessa är minst 10% av dessa varor KRAV-märkta. Vi har även klarat granskningen för Hållbart Fiske och är fortsatt certifierade enligt MSC och ASC.
Vår restaurang håller öppet alla dagar året runt. Kökschef Daniel Engellau med team önskar välkommen!

Bar med havsutsikt
I vår bar kan du beställa något gott att dricka. Här finns även en enklare barmeny att tillgå.
På sommaren njuter du av en vacker solnedgång från terrassen.
Blir du sugen på något mer att äta har vi vår restaurang öppen alla dagar året runt.

Chef´s Table 31/3
Vi bjuder in till Chef´s table signerat Martina Pistolesi och Eric Blomquist. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.
En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag.
Pris för middag: 2490:- per person ink vinpaket.

Frukost
En bra start på dagen är det viktigaste man kan få. Börja med en god frukost och njut av vacker utsikt över vattnet. Passa på att ta en promenad längs med vår fina udde, andas välgörande havsluft och få rosor på kind.
Vi har vår frukostbuffé öppen måndagar kl 07:00-9:30, övriga vardagar kl 7:00-9:00 och helger kl 8:00-10:00.
Under påsklovet håller vi öppet kl 8:00-10:00.
Pris 125 kr per person.
Välkommen!

Lunch
Vi dukar upp vår lunchbuffé måndag till fredag kl 11:30-13:30. Där ingår salladsbord med komponerade sallader med tillbehör, husmanskost, vegetarisk varmrätt, soppa, bröd, smör, måltidsdryck & kaffe. 175 kr per person.
Välkommen med din bordsbeställning!

Brunch på lördagar & söndagar
På lördagar & söndagar dukar vi upp vår populära brunchbuffé kl 11.30-14.00. Brunchen är säsongsanpassad och varieras från helg till helg. Här finns bl a fräscha sallader, kycklingklubbor, äggröra, nybakt bröd, nygräddade våfflor med sylt etc.
Under påsk erbjuder vi en påsk-inspirerad brunch på långfredag, påskafton och på påskdagen.
Pris 325 kr per person. (0-5 år kostnadsfritt, 6-12 år halva priset, från 13 år 325 kr).
Välkommen med din bordsbeställning!

Middag
I vår trevliga restaurang njuter du av vällagad mat efter säsongens råvaror där vi strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror. Vår restaurang är KRAV-märkt. Kökschef Daniel Engellau med team önskar välkommen!
Middagspriser inkl moms
Förrätt: 155 kr
Varmrätt: 315 kr
Dessert: 125 kr
Välkommen med din bordsbeställning!
Nyhetsbrev
Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!
Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00
Org.nr 556579-7619


Med hjärta för miljön
Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad. Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.