Martina och Eric liggande

Chef´s Table 31/3

Vi bjuder in till Chef´s table signerat Martina Pistolesi och Eric Blomquist. 16 exklusiva matplatser finns tillgängliga i vår Bistro, en vacker chambre séparée. Där ger vi våra gäster en kulinarisk upplevelse under ledning av vår eminente kökschef Daniel Engellau.

En härlig matupplevelse väntar med möjlighet att lära sig några matlagningsknep. Så slå dig ner till bords i vår vackra bistro och njut. Vi lovar dig en unik upplevelse - mycket mer än bara en middag. 

Pris för middag: 2490:- per person ink vinpaket. 

Kvällsspa2

15% rabatt på fredagar & lördagar

Vi förlänger öppettiderna på spa fram till kl 23:00 på fredagar och lördagar. Detta vill vi uppmärksamma med ett lanseringserbjudande där vi ger 15% rabatt. Rabatten gäller enbart spapaket på fredagar och lördagar i samband med övernattning. Så passa på att boka in dig hos oss nu så får du njuta lite extra i den varma utomhuspoolen under stjärnorna. Välkommen!   

BILD_8

Möteserbjudande med sista minuten-rabatt!

Gäller för möten upp till 12 personer inklusive övernattning. Bokas tidigast sex veckor innan ankomst och få 20% i rabatt. Ange kod “Sista-Minuten” vid bokning för att erhålla rabatten. 

Dusch

Söndagspaketet - från 995 kr per person

För dig som söker avkoppling på vackert spa med pooler, bastu, relax, gym och kallbad. Från den varma utomhuspoolen kan du speja på båtarna som sakta seglar förbi. Skepparholmen ligger naturskönt belägen mellan hav och sjö där du har vatten i ditt blickfång vart än du tittar. På kvällen njuter du av en härlig middag och sover sedan gott i våra sköna sängar. 

ulf4

Yoga med Ulf Wallgren “kärlek och omtanke” 15-16 april

Möt våren med ”Kärlek och omtanke” under en helg med MediYoga tillsammans med Ulf Wallgren, nyhetsankaret som bytte spår i livet och blev yogalärare. MediYogan hjälper dig att bli inkännande och öppen som människa. Du övar dig i att uppskatta och tycka om dig själv. När du är avspänd och känner dig mindre stressad blir du mer äkta och det ger dig djupare genuina relationer till andra. 

MediYoga  är en vetenskapligt baserad yogaform som balanserar ditt nervsystem och får dig mindre stressad i vardagen.

Det är mjuk, enkel och skön yoga för alla som kan göras på en yogamatta eller på stol. 

Ulf Wallgren är diplomerad yogalärare och yogaterapeut vid MediYogainstitutet. Han leder klasser bland annat på YogaMana, hos Friskvården på Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion, arrangerar yogahelger, retreats och har enskilda sessioner. 

Taudien Yoga2

Taudien Training 25-26/3

Detta är ett träningsevent som passar alla. Här finns passen för dig som vill komma igång med träning och för dig som redan tränar regelbundet. Det blir allt från yoga till löpskolning, funktionell träning och riktigt tuffa träningspass. Det bjuds även på föreläsningar för att få med sig ännu mer motivation och kunskap hem. Så ta med partnern, kompisgänget, mamma/pappa eller kollegorna och njut av vår träningsweekend med rolig träning, god mat och skön avkoppling på spa. TaudienTraining är träningsreseföretaget som fokuserar på Dig och att Du ska få uppleva en aktiv och spännande träningshelg med mycket glädje och gemenskap.

Brunch

Brunch på lördagar & söndagar

På lördagar & söndagar dukar vi upp vår populära brunchbuffé  kl 11.30-14.00. Brunchen är säsongsanpassad och varieras från helg till helg. Här finns bl a fräscha sallader, kycklingklubbor, äggröra, nybakt bröd, nygräddade våfflor med sylt etc. 

Pris 325 kr per person. (0-5 år kostnadsfritt, 6-12 år halva priset, från 13 år 325 kr). 

Välkommen med din bordsbeställning!

Bild21

Boka ditt event hos oss!

Med bästa läget mellan hav & sjö hjälper vid dig att skapa ett lyckat event. Oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget skräddarsyr vi den upplevelse ni söker. För en extra guldkant finns njutning på spa med pooler, bastu, gym, relax och kallbad. 

DSC03929

Påsklov på spa 2-15/4

En stunds avkoppling behöver alla ibland. Komma bort från vardagen och låta kroppen slappna av på riktigt. Här hos oss kan du njuta av varma pooler, bastu, IR-bastu, digitala träningspass, gym och relax. Här finns även möjlighet till kallbad. Under påsklovsveckorna sänker vi åldersgränsen på spa till att gälla från 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. Under påskloven erbjuder vi spabehandlingar för barn. Vårt spahotell är beläget i en vacker omgivning mellan hav och sjö. En plats för återhämtning i Stockholms innerskärgård endast 20 minuter från city. Vi har även dagspapaket med påskbrunch och spa.

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01