DSCF4673

Om oss

Vi önskar en riktigt trivsam vistelse hos oss. Ditt välbefinnande är vårt mål. Med vackert spa, uppgraderat mötesutbud och fokus på hälsa, träning och omtanke vill vi inspirera och ge ny energi. 

Hotellet har en ljussättning och inredning i skandinavisk anda med influenser från naturen. I 50 år har vi anordnat utbildningar, möten och konferenser - stora som små. Vårt naturnära läge mellan hav och sjö inbjuder till kreativa möten, rörelse och avkoppling.

En vistelse hos oss innebär omtänksamhet om både det inre och det yttre. Vår ambition är att inspirera till att äta gott, varierat och nyttigt. Vi använder ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. 

2017 vann vi priset som ”Årets Spakonferens” i Spa Awards. Ett bevis för att vårt utvecklingsarbete har burit frukt och att vi betraktas som ett av Sveriges bästa spa- och konferenshotell. 2019 utsågs vi till ”Årets konferensanläggning” i Nacka.

En viktig del av vår verksamhet är att ligga i framkant inom hållbar utveckling. Skepparholmen Nacka är första hotellet som hållbarhetscertifierats enligt ISO-standarden 20121 "Hållbarhet vid Evenemang” och var även först med att klara miljömärkningen SVANENs skärpta krav. Restaurangen är KRAV-märkt.

Har du frågor eller funderingar om stort eller smått, tveka inte att kontakta någon av oss som jobbar här. Vi finns här för dig.

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01