dsc07424-hdr

Möteserbjudande med sista minuten-rabatt!

Gäller för möten upp till 12 personer inklusive övernattning. Bokas tidigast sex veckor innan ankomst och få 20% i rabatt. Ange kod “Sista-Minuten” vid bokning för att erhålla rabatten. 

 

Möten, konferenser & events

Med bästa läget mellan hav & sjö hjälper vid dig att skapa ett lyckat event. Oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller en konferens för hela företaget skräddarsyr vi den upplevelse ni söker. För en extra guldkant finns njutning på spa med pooler, bastu, gym, relax och kallbad. 

De gäster som ej har möjlighet att vara med på plats kan delta i s k Hybridmöten, en kombination av ett fysiskt och digitalt möte. Det sker via en enkel ”Plug- & Play”-teknik. Tekniken stödjer alla former av digitala videomötesplattformar som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings mfl. 

Försäljningsavdelningen finns tillgänglig måndag-fredag kl 8:00-17:00 på 08-747 65 00 och info@skepparholmen.se. 

Välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

 

 

_DSC4606

Konferens- & möteslokaler

Skepparholmen Nacka är byggt för möten och konferenser. Oavsett om det är ett möte för den lilla gruppen eller för det större mötet för hela företaget så har vi den konferenslokal ni söker och skräddarsyr gärna er vistelse hos oss med eller utan konferensaktiviteter.  

Aquamarina

Vill du ha en marin inramning för ditt möte? Då kan du boka Aquamarina, där du bokstavligen konfererar “på vattnet”. Där följer du båtarna som segla förbi och njuter av en välförtjänt kaffe på däck. Aquamarina har 5 dubbelrum på övervåningen. 

Aquamarina

Hybridmöten

De gäster som ej har möjlighet att vara med på plats kan delta i s k Hybridmöten, en kombination av ett fysiskt och digitalt möte. Det sker via en enkel ”Plug- & Play”-teknik. Tekniken stödjer alla former av digitala videomötesplattformar som Zoom, Webex, Teams, Google Meet, Goto Meetings mfl. 

Trygg_Skepprh_Marcus_064

Dagkonferens

Oavsett syftet med ditt möte så räcker ibland inte tiden till för att övernatta. Självklart hjälper vi dig att skapa ett bra arrangemang för en dagkonferens. Eller vill du enbart besöka oss en kväll inklusive middag? Vi skräddarsyr ett fint kvällsevent för dig och din konferensgrupp. 

meeting-g11083fd03_1920
segway_1

Gruppaktiviteter

Här finns oanade möjligheter för teambuildande aktiviteter utomhus. Vi har generösa ytor att vara på, oavsett om ni väljer en aktivitet på land eller vatten. Oberoende av om vädret är bra eller ej har vårt aktivitetsteam utrustningen som passar.

Låt dig inspireras för ditt kommande arrangemang oavsett om du ska varva ner eller upp. Läs mer om våra samarbetspartners Öppet Hav.

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01