IMG_0115-Edit

Jobba hos oss

Just nu har vi följande tjänster lediga hos oss:

Receptionsansvarig

Skepparholmen Nacka är ett spa- och konferenshotell vackert beläget i Stockholms innerskärgård. Från Stockholm tar resan 20 minuter. Vi erbjuder våra gäster en kreativ, naturskön och välgörande miljö.

Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster och varandra.

Vill du arbeta som receptionsansvarig och leverera gästupplevelser i världsklass? 

Då tycker jag du ska läsa vidare.

Din roll kräver ödmjukhet, mod och ett stort engagemang. Du har en innovativ och lösningsfokuserad inställning. Vidare är du kreativ, engagerande, prestigelös och en god lagspelare. Du är social, utåtriktad och drivs av möten med människor. Arbetet kräver att du är noggrann och även tycker om att arbeta administrativt. Du är en del av ett större team som levererar värdskap i världsklass och tillsammans skapar upplevelser som får våra gäster att längta tillbaka.

Rapporterar gör du till vår hotellchef som du även har ett nära samarbete med.

Arbetsuppgifter

 • leda och fördela det dagliga arbetet i receptionen
 • arbeta såväl operativt som administrativt
 • personalplanering
 • utbilda och coacha
 • utveckling och uppföljning av processer och rutiner 

Egenskaper och kvalifikationer

 • erfarenhet av ledande arbetsuppgifter inom servicebranschen
 • genuint intresserad av människor och leder med såväl hjärta som hjärna
 • älskar att arbeta med service och brinner för att skapa fantastiska upplevelser 
 • drivs av att arbeta mot uppsatta mål och resultat med stort fokus på gäster och medarbetare
 • social och utåtriktad och trivs att vara i händelsernas centrum
 • har ett öga för detaljer

Ett axplock av vad vi erbjuder

 • tillsvidareanställning på 100%
 • lön enl överenskommelse
 • fina personalförmåner även inom Stureplansgruppen, Svenska Möten och Svenska Spahotell
 • härliga kollegor som har kul på jobbet

Är du den person vi efterfrågar? Vänta inte utan skicka in din ansökan redan idag. Sista ansökningsdag är den 30/11-22.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Maila din ansökan till madeleine.andersson@skepparholmen.se

 

Vi söker Kock 

Mat med kärlek och omtanke!

Vi lagar god och hälsosam mat från grunden och strävar efter att använda ekologiska och närproducerade råvaror så långt det är möjligt. Varmt välkommen till vår restaurang- & festvåning med panoramavy över Saltsjön! 

Vår kökschef Daniel Engellau presenterar sig själv så här; 

”Jag är född och uppvuxen i Västervik och kom till Stockholm som 18-åring. Jag började tidigt praktisera och arbeta inom restaurangvärlden och kände snabbt att det var ett yrke jag ville utvecklas och arbeta inom. För mig är det mer än ett yrke att vara kock, det är en livsstil, en passion och framför allt ett personligt intresse. Att laga mat är det roligaste jag vet!” 

Vi söker nu en erfaren, engagerad och passionerad kock som ska vara med och utveckla fantastiska måltidsupplevelser i våra matsalar. Vill du vara med på vår resa framåt? Tjänsten innebär sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök för att skapa vår fantastiska frukost, inspirerande luncher och härliga middagar.

Vem vi söker vi?

Du har ett genuint matintresse och drivs av att utvecklas. Vi är ett ”tight team” vilket gör att vi lägger stor vikt vid personlighet, så även om vi naturligtvis söker efter en person med relevant erfarenhet tycker vi att det är minst lika viktigt med rätt attityd och inställning. Vi ser även att du som kock är nyskapande och trygg, med god självkänsla och integritet.

Du har flerårig erfarenhet av att arbeta i kök med hög nivå och älskar att hantverksmässigt laga mat. Du gillar att tänka hållbart och hålla hög kvalitet. Ditt fokus som kock kommer att vara matlagning till våra gäster, både hotell- & konferensgäster samt externa sådana, utöver det även säkerställande av hygien och gästnöjdhet och givetvis även effektivitet under dina arbetspass.

Som person ser vi gärna att du är prestigelös, tydlig, ödmjuk och du är en lyhörd lagspelare. Du är flexibel i ditt sätt att arbeta, med förmågan att snabbt anpassa dig till nya situationer och utmaningar. Du kan hantera gäster med glimten i ögat även om tempot är högt samt att du är social och trevlig.

Vi har höga ambitioner och det vi serverar är säsongsbetonat, kreativt och helst skapat med lokala råvaror. Vi älskar att jobba i ett högt tempo med mycket skratt och ständig utveckling där alla får vara med och bidra.

Vad vi erbjuder

Med ditt intresse och din kompetens vill vi, att du blir en viktig del av att utveckla och driva våra kök framåt. Arbetstiderna är varierande både dag, kvällar & helger. Tjänsten är en Tillsvidaretjänst med 100% sysselsättningsgrad och 6 månaders provanställning med start så snart som möjligt. Lön enligt överenskommelse samt friskvårdsbidrag.

Vi erbjuder en fantastiskt spännande arbetsplats där ingen dag är den andra lik och där du som ansvarig får stora möjligheter att vara med och påverka och utveckla verksamheten. 

Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Food & Beverage manager: lisa.lind@skepparholmen.se

Ansökan 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista publiceringsdag för annonsen.

VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Schysta villkor

Hos oss erbjuder vi våra gäster en behaglig och miljövänlig vistelse där hälsa, omtanke och personligt bemötande står i centrum. Vi har tre ledord - Härligt, Hållbart och Omtänksamt. Dessa ord är som tre glimrande ledstjärnor för allt vi gör. 

Vi strävar efter att vara det självklara valet för gäster som vill vistas i en naturskön miljö med skandinavisk prägel. Vi hoppas att våra gäster, precis som vi, uppskattar det enkla, rena och luftiga.

Skepparholmen Nackas vision är att vara ett skandinaviskt hotell för möten och välbefinnande dit alla längtar tillbaka. Vår framgång beror på yrkesstolta och engagerade medarbetare som drivs av omtanke om våra gäster, varandra och den miljö i vilken vi verkar.

Schysta villkor är Hotell- och restaurangfackets sätt att hjälpa dig att hitta bland annat restauranger, hotell och nöjesanläggningar som har tecknat kollektivavtal för sina anställda.

Genom att välja företag med kollektivavtal stödjer du arbetet för att medarbetare ska ha schysta arbetsvillkor. Läs mer om Hotell- och restaurangfacket, HRF, och våra avtalsområden på www.hrf.net. Läs även mer på schystavillkor.se

hrf_schysta_villkor_dekal_2019-003

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01