DSCF4608

Inför din spavistelse

Inför din spabehandling
För att din vistelse ska bli så lyckad från början till slut så rekommenderar vi att du bokar din behandling på spa i god tid före din ankomst, gärna i samband med att du bokar ditt spapaket. Kom i god tid till din bokade spabehandling så att du hinner ta ett dopp, byta om till badrock och varva ner. Om du är gravid, har någon sjukdom eller äter medicin meddela oss i förväg så kan vi förbereda din behandling på bästa sätt. Ta med badkläder för pool- och bastubesök. Duscha alltid före bad eller kroppsbehandling. 

Vilka hotellrums-kategorier har ni på hotellet?
Alla våra hotellrum har dusch, toalett, TV, hårtork och de bekvämligheter du som gäst behöver. Trådlöst internet/fiber är kostnadsfritt. Inget lösenord behövs. 

Vi har enkelrum, dubbelrum och deluxerum. Våra dubbelrum finns med två separata sängar (90 cm x 2) alternativt en gemensam säng (160 cm). Våra deluxerum är rymligare dubbelrum med sittgrupp på rummet och garanterad havsutsikt ingår. Hotellrum med queen size säng är 160 cm och hotellrum med king size säng är 190 cm. 

DSCF4737

När får jag checka in?
I er bokningsbekräftelse hittar ni era in- och utcheckningstider. Om du anländer tidigare finns låsbara skåp i huvudbyggnaden där du kan förvara din väska. Passa gärna på att ta en promenad i vår vackra omgivning.

Vad är åldersgränsen på spa?
Vi hälsar alla gäster som fyllt 16 år välkommen till vårt spa. Vissa utvalda veckor över året som t ex på jullov, sportlov, påsklov, höstlov och på sommaren har vi en lägre åldersgräns på vårt spa.  

Vad händer om jag måste avboka mitt spapaket?
Vid övernattningspaket, rekommenderar vi alltid att beställa avbeställningsskydd redan vid bokningstillfället. Det kostar 100 kr per person och ger dig möjlighet att boka av vid sjukdom fram till ankomstdagen. Avbeställningsskyddet är personligt och läkarintyg fordras. Om du inte har beställt avbeställningsskydd kan du boka av ditt paket kostnadsfritt fram till 7 dagar före ankomst. Vid senare avbokning debiteras fullt pris. 

Avbeställning av dagspapaketet kan kostnadsfritt ske fram till 72 timmar före ankomst. Vid senare avbokning debiteras fullt pris.

Vid avbokning behåller Skepparholmen kostnaden för avbeställningsskyddet och tar ut en administrativ avgift på 150 kr inkl moms.

Man kan däremot överlåta paketet till annan gäst/vän.

Kan jag boka in spabehandlingar på plats?
Vi rekommenderar att man bokar spabehandlingarna minst en vecka före ankomst då behandlingstiderna ofta är fullbokade när man kommer på plats. 

Behandling med manlig eller kvinnlig terapeut
Vi har kvinnliga och manliga terapeuter som utför våra behandlingar. Vi kan tyvärr ej garantera att vi kan tillgodose önskemål vid val av kvinna eller man som utför din behandling.   

Vid följande tillstånd genomför vi ej någon behandling p g a allvarliga hälsorisker:

- Ingen massagebehandling genomförs på gravida kvinnor innan graviditetsvecka 14. 

- Akuta inflammationer

- Smittsamma hudåkommor

- Blodpropp, inflammation i kärlen

- Maligna tumörer (elakartade)

- Feber/Infektioner 

Vad ska jag ta med mig till spa
Medtag badkläder om du vill basta och bada. Tag även med träningskläder alternativt mjuka kläder så att du kan vara med på våra digitalledda pass via Yogobe. Vid de lugna passen behövs inga skor. Helst är du barfota. Däremot är det bra att ha gympaskor för inomhusbruk när du tränar på vårt gym. Lån av handduk och tofflor ingår för alla gäster som besöker vårt spa. Vårt spa uppskattas av gäster som vill ha det lugnt och skönt så sätt gärna mobiltelefonen på ljudlöst. 

Kostnadsfria digitalledda pass 
Vill du delta i någon av våra aktiviteter, så säg till i receptionen på spa. Ingen förbokning behövs. Enbart tillgängligt under er spa-tid. 

Spjälsäng
Önskar man boka spjälsäng kostar den 150 kr per barn och natt. 

Klädrekommendation vid våra måltider
Frukost, brunch och lunch kan badrock bäras, även om de flesta av våra gäster väljer att ha på sig vanliga kläder. Vid middag bär man ej badrock. Badtofflor får ej användas utomhus.

Meny
En vecka innan ankomst presenterar vi veckomenyn på vår hemsida. För bästa service boka din plats i matsalen senast 1 vecka innan ankomst. Vissa tider för sittning är mer populära än andra. Säg till i god tid om du har någon födoämnesallergi så ordnar vi med alternativa rätter. Det går även att förbeställa vårt förmånliga vinpaket innan ankomst alternativt på plats hos oss i samband med övrig beställning.  

Parkering
Kostnadsfri parkering utomhus på Skepparholmen Nackas område.

Rökfritt
Observera att rökning inte är tillåten inomhus, ej heller vid utomhuspool eller på terrasser. Rökning kan enbart ske på anvisade platser. Se skyltar eller kontakta receptionen. 

Kontantfritt
Hos oss kan du betala med betalkort (Visa, Mastercard och American Express) och Swish. Vi är en kontantfri anläggning.

Varmt välkommen! Vi får dig att längta tillbaka.

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01