Bröllop & högtider

Vi erbjuder allt från det stora sagobröllopet till den lilla privata bröllopsmiddagen. En gång per år ordnar vi även med Drop in-bröllop.

DSC_7612

Födelsedag och andra fester
50-årskalas? Inga problem. Vi hjälper dig med det och givetvis alla andra partaj och middagar också. Vår restaurang med panoramavy över vattnet passar utmärkt för den stora festen. Likaså båten Aquamarina. Varma kvällar öppnar vi dörrarna till den magnifika terrassen.

Begravning
Låt oss anordna begravningskaffet eller lunchen. I vår restaurang råder en stilla ro som ger ert sällskap möjlighet att samla intrycken och känslorna.

Drop-in Vigsel 
Funderar ni på att gifta er men inte hittat rätt tillfälle? Få saker är större än när två människor av kärlek väljer att dela sina liv. Boka en ”Drop in-vigsel” hos oss den 18/5. En vigsel med vacker inramning mellan hav & sjö. På plats finns vår präst Julia Andersson verksam inom Svenska kyrkan, musiker och solist. Familj och vänner är självklart också välkomna. 

Fotograf
Anlita en proffsfotograf för denna minnesvärda dag. Vi rekommenderar varmt Elin Sommerfeld. Läs mer här

Praktiska detaljer i samband med vigseln:

  •  Minst en av er måste tillhöra Svenska kyrkan.
  • Beställ hindersprövning i god tid (tar 2-4 veckor) innan vigseln på skatteverket.se
  • Ta med 2 vittnen, legitimation och hindersprövningen. 
  • Vigseln tar ca 20 minuter.
  • Ceremonin består av 2 psalmer samt en kärlekssång som varje brudpar själva får välja utifrån en sånglista. Evelina Olsén står för sången och en pianist finns även på plats under ceremonin. Mer om Evelina Olsén se här.

Pris: 3595 kr. Kostnad för mat & dryck tillkommer. Man kan även addera till festvånings- och spapaket. 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01