DSC07405-HDR

Bloggnyheter

Höst6

Höstlov på spa

Härlig avkoppling på spa behöver alla ibland. Komma bort från vardagen och låta kroppen slappna av på riktigt. Här hos oss kan du njuta av varma pooler, bastu, digitala träningspass, gym och relax . Från den varma utomhuspoolen kan du blicka ut över båtar som passerar förbi. Här finns även möjlighet till kallbad. Under höstlovet sänker vi åldersgränsen på spa till att gälla från 10 år så att hela familjen kan vara tillsammans. 

Under höstlovet erbjuder vi spabehandlingar för barn. Njut av en skön och avkopplande rygg- och nackmassage. Eller vad sägs om en härlig ansiktsbehandling där det ingår rengöring, mask och massage. Alla produkter anpassas efter hudtyp.

Hos oss finns även biljard, dart och pingis. Man kan även låna kubb, boule och andra sällskapsspel. 

Hoppas att vi får hälsa dig välkommen till oss under Höstlovet!

 

Eric Gadd press x

Dinnershow med Eric Gadd 15/10

Upplev en exklusiv konsert med Eric Gadd. Det blir en unik och nära kväll med mat och musik i toppklass. Under kvällen serveras en tvårättersmiddag signerad Daniel Engellau. Missa inte denna chans att få möta Sveriges okrönte soulkung i ett avskalat och personligt format. Kvällen startar kl.18:00 och avslutas ca 22:30. Välkommen! 

Nyhetsbrev

Signa upp för vårt nyhetsbrev och ta del av fina erbjudanden och kampanjer!

E-postE-mail:

NamnName:

Skepparholmen Nacka
Franckes väg
132 39 Saltsjö-boo
Stockholm
08-747 65 00

Org.nr 556579-7619

krav
svanen-logga
ISO_9001_14001_20121ISO_9001_14001_20121_SV

Med hjärta för miljön

Vi vill att du och miljön ska må bra. Sedan flera år tillbaka bedriver vi ett aktivt och engagerat hållbarhetsarbete. Vi strävar alltid efter att minimera miljöpåverkan utan att göra avkall på kvalitet och service. Därför väljer vi leverantörer och produkter som åstadkommer minsta möjliga påverkan på miljön. Hotellet är kvalitetscertifierat enligt ISO 14001 och miljömärkt med Svanen. Dessutom är restaurangen Kravcertifierad.  Som första hotell i Sverige är Skepparholmen hållbarhetscertifierad enligt ISO 20121 - Hållbarhet vid evenemang. Standarden är global och ska leda till en mer hållbar verksamhet där miljömässiga, sociala och ekonomiska aspekter beaktas vid genomförande av evenemang.

waves2-01